sábado, 26 de septiembre de 2009

Caballito del diablo.

No he pogut evitar-lo i volia posar aquesta preciositat al blog, perquè la vegera tothom. Per això li he demanar permís a l'autor, a José Luís. Gràcies per deixar-me la còpia. És un plaer publicar-la.

La foto, que és una meravella al seu tamany original, l'he penjada molt reduïda (soles 1024x580 píxels), per adaptar-la al blog i perquè vos poguéreu fer una lleugera idea. Com al xic li agrada presumir del seu treball, i ací crec que pot fer-lo, l'ha treta a gran tamany i s'ha preparat un xicotet "affiche" enmarcat per penjar a casa. Està com un xiquet, orgullós de la seua "criatura".

La "recerca i captura", és a dir, la localització de l'insecte se la vaig oferir jo (jejeje). I la foto la va fer amb una macro i la Nikon D60 que té. Quina finor de màquina. Clar que el mestre, també fa. És del 12 de setembre d'enguany i la va fer en una xicoteta zona de gespa, al costat de la bassa superior de les dos que es troben damunt del Monestir de Santa María de La Murta, en Alzira, on vam anar a que m'aclarira i em distraguera una mica. I el millor lloc per això sempre és la muntanya.
Vam passar una estona molt entretinguda cercant insectes que fotografiar i va ser divertit. Però de totes, la millor foto va ser aquesta amb diferència.

Gràcies per estar ahí, José Luís.

No hay comentarios:

Publicar un comentario