martes, 30 de marzo de 2010

Entrevista a Ràdio Nou

Avui, a les 17:30, he tingut una entrevista amb Gonzalo Naya, de Ràdio Nou, del programa "Sense límits".
És la primera vegada que visite un estudi de ràdio de deveres. La vegada anterior, va ser un del tipus "ràdio fórmula", que el presentador fa també de técnic de so. Aquest tenia 5 estudis per gravar programes i inclús he pogut asomar-me des de dins d'una de les saletes de control, per veure un programa en directe, crec que era el de "la Calaixera". És curiós posar cara i físic a les veus que escoltem de vegades a la ràdio. Em resulta molt extrany. Però si tancava els ulls, les reconeixia perfectament.

Per què Ràdio Nou?
Bé, Mónica, del GMP-UPV va parlar amb Gonzalo per comentar-li que una persona (servidor) del club, s'havia anat al Toubkal i ahí començà tot.
Volien que contara una mica l'escapada al Marroc, al Toubkal i a l'Atlas i quines impressions i experiències tenia del viatge.
Hem estat parlant uns 20 minuts en un ambient cordial i molt còmode. Pareixia que estiguera més a la cafeteria fent-me un te amb menta, parlant amb un conegut, que a un estudi de ràdio. Ha estat bé.
Com sempre, m'he anat content, però amb la xicoteta sensació d'haver-me deixat alguna cosa per dir, però no passa rés. Tampoc seria important.

El pròxim dissabte, dia 3 d'abril, emetran l'entrevista de 22:00 a 23:00, amb una durada aproximada de 30 minuts, alternant amb altre convidat de Borriol, amb el que vaig coincidir per l'Àfrica (jejeje).
Podreu escoltar-lo per mí? (Jo no estaré per València)
Després posaran el programa als àudios i després a l'històrics dels àudios del programa. Però tranquils, que també el penjaré per ací.

No hay comentarios:

Publicar un comentario